Autor: Maarit Eerme • 25. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Murastes avab uksed Konsum koos ehituskauplusega

Harju Tarbijate Ühistu avab kolmapäeval Harjumaal Murastes Konsumi, mis on kuues tänavu avatud selle ketimärgi kauplus. Kaupluses on müügisaalis avatud ka E-Ehituskeskuse osakond.

Harju Tarbijate Ühistu esimees Jaan Marjund rääkis, et lisaks mõnusale kodupoele on ka Muraste kaupluses avatud E-Ehituskeskuse osakond, kust saavad kliendid osta ehituskaupu.  Muraste Konsumis on kokku enam kui 1000ruutmeetrit müügipinda ning kauplus annab tööd 20 inimesele.

Kaupluses on klientidel kasutada ka nn self-scan süsteem, kus Säästukaardi klient saab kauba müügisaalis ise mugavalt kaasaskantava triipkoodilugejaga skaneerida ja ostu eest iseteeninduskassas tasuda. Iseteeninduskassa kasutamiseks on vaja kaupluses või Säästukaardi iseteeninduskeskkonnas internetis säästukaart.ee sõlmida vastav leping.

Lisaks toidu-, esmatarbe- ja ehituskaubale on uues kauplusehoones ka lillepood, sushikohvik ja apteek.

Muraste Konsum on 88. seda ketimärki kandev pood, sel aastal on uus Konsum avatud veel Tartus, Narvas, Tallinnas Miidurannas, Narvas, Avinurmes ja Saugal.

100% Eesti tarbijatele endile kuuluv ETK on vanim ja suurim Eesti jaekaubanduse vallas ühiselt tegutsev grupp. ETK Grupis tegutseb 19 tarbijate ühistut, millel on omakorda kokku ligi 83 000 klientomanikku ehk ühistu liiget. 20protsendilise turuosaga ETK Grupp on Eesti jaekaubandusturu liider.  ETK Gruppi kuulub üle Eesti enam kui 350 kauplust, millest suurema osa moodustavad toidu- ja esmatarbekauba ketikauplused Konsum, Maksimarket ning AjaO. E-Ehituskekuse ketimärki kandvaid kauplusi on 20.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757