Südameapteek ostis Tallinnas kaks apteeki

Südameapteekide ketti omav Pharma Holding ostis Keldrimäe Apteegi osaühingu, mis omab kahte Tallinna kesklinnas tegutsevat apteeki. Tehing jõustub koheselt. Tehingu rahaline väärtus on konfidentsiaalne.

Keldrimäe Südameapteek asub aadressil Lastekodu 6 ja Keldrimäe Südameapteegi Haruapteek Lastepolikliinikus aadressil Ravi 27. Seni tegutsesid mõlemad apteegid Südameapteegi kaubamärgi nime all, kuid frantsiisilepingu alusel. Ostutehing ei too kaasa muudatusi apteegi personali hulgas.

Pharma Holdingu juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul on mõlemad apteegid strateegiliselt heas asukohas ja edukad. “Ostutehingu tulemusel tugevdame veelgi Südameapteekide positsiooni ja meie meeskonda tugevate erialatöötajatega.” lisas Mägi.

Südameapteegi ketti kuulub 68 apteeki, kus on palgal 285 töötajat. Apteegi- ja tervise nõustamise teenuste kontserni eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat ning professionaalseimat teenust Eestis.

Südameapteegi aktsiate suuromanik on Rootsi investor Oskar Svensson, kellele kuulub 70% aktsiatest ja ülejäänud 30% firma aktsiatest kuulub Tarmo Laanetule.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara