Südameapteek ostis Tallinnas kaks apteeki

Südameapteekide ketti omav Pharma Holding ostis Keldrimäe Apteegi osaühingu, mis omab kahte Tallinna kesklinnas tegutsevat apteeki. Tehing jõustub koheselt. Tehingu rahaline väärtus on konfidentsiaalne.

Keldrimäe Südameapteek asub aadressil Lastekodu 6 ja Keldrimäe Südameapteegi Haruapteek Lastepolikliinikus aadressil Ravi 27. Seni tegutsesid mõlemad apteegid Südameapteegi kaubamärgi nime all, kuid frantsiisilepingu alusel. Ostutehing ei too kaasa muudatusi apteegi personali hulgas.

Pharma Holdingu juhatuse esimehe Mart Mägi sõnul on mõlemad apteegid strateegiliselt heas asukohas ja edukad. “Ostutehingu tulemusel tugevdame veelgi Südameapteekide positsiooni ja meie meeskonda tugevate erialatöötajatega.” lisas Mägi.

Südameapteegi ketti kuulub 68 apteeki, kus on palgal 285 töötajat. Apteegi- ja tervise nõustamise teenuste kontserni eesmärk on pakkuda oma klientidele parimat ning professionaalseimat teenust Eestis.

Südameapteegi aktsiate suuromanik on Rootsi investor Oskar Svensson, kellele kuulub 70% aktsiatest ja ülejäänud 30% firma aktsiatest kuulub Tarmo Laanetule.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

HKScan otsib KATEGOORIAJUHTI

HKScan Estonia AS

27. september 2017

Tarkvara

Innovatiivne ja suurte võimalustega Microsoft Dynamics NAV keskmistele ja suurtele ettevõtetele

Dynamics NAV on Microsofti majandustarkvaradest globaalselt enim müüdud ja kiiremini arenev lahendus, mida on viimasel kümnendil jõuliselt arendatud.

Jaekaubandus – kas valida jäik või paindlik laoarvestuse meetod?

Kaalutud keskmine kui lihtsamini hallatav meetod jaekaubanduses, on enam levinud kui FiFO, sest võimaldab lihtsustatud laoliikumist ning kiire jaemüügi puhul üliolulist miinusesse müüki.

Blogid

Statistika

Teabevara