Viimsi Keskuse avamine toob Viimsisse ligi 300 uut töökohta

Järgmisel sügisel Haabneemes avatav Viimsi Keskus elavdab valla tööjõuturgu luues ligi 300 uut töökohta. Suurimaks tööandjaks on Selver, kus asub tööle 70 inimest.

Viimsi vallavanema Jan Trei sõnul on vald väga huvitatud ettevõtluse arengust Viimsis ja ühes sellega uute kodulähedaste töökohtade tekkmisest viimsilastele.

„Uute kaubanduskeskuste tekkimine Viimsisse on tervitatav. Kaubandus- ja vabaajateenuste koondumine valla keskusesse tekitab viimsilastele palju uusi põnevaid valikuvõimalusi. Et juurde tuleb uusi söögi- ja meelelahutuskohti ning sportimisvõimalusi, on märk sellest, et Viimsist on kujunemas terviklik elukeskkond. Usun, et tulevikus saab Viimsist tõmbekeskus ka Pirita ja Tallinna elanike jaoks – lähitulevikus saab hakata bowlingut mängima ja kaubanduskeskusi külastama Viimsis,“ ütles Trei.

Selveri keti juhi Kristi Lombi sõnul on rajatava kaubanduskeskuse asukoht Randvere teel erakordselt hea. „Lisaks atraktiivsele kaubanduskeskusele, saavad Viimsi elanikud sealse suurima ja parima valikuga toidupoe, mida saab võrrelda müügipinna ja sortimendi poolest näiteks meie tänase Pirita kauplusega,“ lisas ta.

Viimsi Selveris saab tööd 70 inimest ja hüpermarket võtab enda alla üle 3500 ruutmeetri. „Kaubavalikut kokku pannes arvestame kindlasti kohalike elanike soove ja eelistusi,“ rääkis Lomp.

Viimsi Keskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval. Keskuse suurimateks üürnikeks on Selver ning My Fitness spordiklubi, lisaks tulevad sinna erinevad söögi- ja meelelahutuskohad, kauplused ja teenuspakkujad.

Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS on asutatud 1999. aastal. Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS on Tallinna Kaubamaja gruppi kuuluv ettevõte, kuhu kuuluvad veel Kaubamaja AS, Selver AS, Selver Latvia SIA, Kulinaaria OÜ, Tartu Kaubamaja Kinnisvara OÜ, SIA TKM Latvija, KIA Auto AS, AS Viking Motors, KIA Auto UAB, Forum Auto SIA, TKM Auto OÜ, OÜ TKM Beauty, OÜ TKM Beauty Eesti, AS TKM King, Topsec Turvateenused OÜ ning Rävala Parkla AS. Tallinna Kaubamaja grupi 2013. aasta käive oli 499 miljonit eurot. Ettevõtte aktsiad on alates 1996. aastast noteeritud Tallinna Börsil.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara