Baltimaade suurim hulgimüügikett laieneb Eestisse

Sel suvel avatakse Tallinnas Peterburi teel Baltimaade suurima hulgimüügiketi PROMO Cash&Carry kauplusladu, luues 50 uut töökohta.

PROMO Cash&Carry kaubamärki Eestis esindava Sanitex Estonia OÜ juhatuse liikme Valentas Šulskise sõnul on PROMO Cash&Carry hulgimüügiketi laiendamine Baltikumis üks Sanitexi äristrateegiatest. „B2B sektorile suunatud kauplusteketi peamisteks klientideks on väikepoed, kohvikud, baarid, restoranid, catering-ettevõtted ja muud toitlustusasutused. Sealt on neil võimalik hankida kõik igapäevaäriks vajalikud tooted kiirelt ja mugavalt ühest kohast ning soodsate hulgihindadega,“ selgitas Šulskis hulgiketi kontseptsiooni.
 
Šulskise sõnul on distributsiooniettevõttena Sanitex Eestis nelja tegutsemisaasta jooksul kasvanud 140 töötajaga ettevõtteks, esindades täna siin edukalt tuntud rahvusvahelisi kaubamärke nagu Procter&Gamble, Philip Morris, JTI, Risso, Gallina Blanca, Estrella, aga ka kohalikke tootjaid nagu Häädemeeste. “Avades sel suvel PROMO Cash&Carry esimese kaupluslao Tallinnas, laiendame oma tegevusvaldkonda Eestis veelgi ning kasvatame oma kollektiivi 50 töötaja võrra.“ Šulskise sõnul ei jää Peterburi teel asuv pood Eestis ainsaks. „Meie plaan on lähitulevikus avada teinegi kauplusladu Tallinnas ja lisaks üks Tartus.“
 
Sanitexi kommertsosakonna juhi Eigo Siimu sõnul tuleb kaupluslattu 3700 m² kaubanduspinda ning kauplus ehitatakse ümber endisest K-rauta hoonest. “Selle aasta juunis avatava hulgilaotüüpi iseteenindusega kaupluse kaubavalikus on ligi 12 000 toodet, sh toidukaubad, jahutatud ja külmutatud tooted, puu- ja juurviljad, joogid, kodukeemia- ja hügieenitooted ning muud tarbekaubad.” Siimu lisas, et sortimendi koostamisel lähtuvad nad turunõudlusest ning panustavad paljuski just kohalikele tootjatele ja maaletoojatele, kaasates ka tuntud rahvusvahelisi brände.
 
Fakte:
- 3700 m² kaubanduspinda
- kergesti ligipääsetav asukoht ja parkimisvõimalus 90 autole
- vähemalt 50 uut töökohta 
- ehitaja: Kaamos Ehitus OÜ
- projekteerija: Moodul Projekt OÜ
-  planeeritav avamisaeg 2015. aasta juunis
- hetkel tegutseb Baltimaades 13 PROMO Cash&Carry kauplust: 10 poodi Leedus ja 3 Lätis
 
Sanitex on Baltimaade juhtiv toidu- ja esmatarbekaupade hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikakontsern, mis asutati 1992. aastal Leedus ning laienes 2005. aastal Lätti. Eestis tegutseb ettevõte 2010. aastast. Sanitex pakub tööd ligi 2500 inimesele, teeb koostööd enam kui 600 tootjaga ja teenindab enam kui 20 000 klienti kõigis Balti riikides. Ettevõte pakub distributsiooni-, müügi- ja logistikateenuseid kohalikele ja ka rahvusvahelistele tootjatele nagu näiteks Procter&Gamble, Mondelez, Bonduelle, Estrella, Philip Morris, JTI, Santa Maria, Paulig, SCA, Gallina Blanca jpt.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara