Kaupmees&Ko konkurenti ei karda

Hulgikaubandus ettevõtte Kaupmees&Ko juhatuse esimehe Mart Relve sõnul on nad HoReCa sektori ettevõtete seas tuntuim ja eelistatuim ostukoht ning nad soovivad oma liidripositsiooni hoida.

„Sanitex on Eestis tegutsenud juba mitu aastat ning sama pikalt on nad ka pidanud Cash&Carry avamise plaane,“ ütles Kaupmees&Ko juhatuse esimees Mart Relve. Ta lisas, et erinevaid tähtaegu on välja käidud erinevate inimeste poolt, kuid seni on nende esimene Cash&Carry veel avamata ja seepärast ei oska nad ka selles osas midagi kommenteerida.

2014 aasta augustis Emori poolt läbiviidud uuringu kohaselt on Kaupmees jätkuvalt Eesti HoReCa sektorit ettevõtete seas tuntuim (spontaanne tuntus 83% küsitletutest) ja eelistatuim ostukoht (viimase kolme kuu jooksul kaupa ostnud 86% küsitletud ettevõtetest). „Kindlasti on meie soov HoReCa sektori varustajana oma liidripositsiooni hoida ning koostöös klientide ja partneritega Eesti toitlustussektori turgu pidevalt arendada,“ selgitas Relve Kaupmehe plaane.

Täna teatas Sanitex Estonia, et avavad juunis Peterburi teel endises K-Rauta kaupluse hoones Baltimaade suurima hulgimüügiketi PROMO, kellel on hetkel Baltikumis 13 kauplus-ladu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik!

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara