Tartu saab Apple’i esinduskaupluse

Sel laupäeval, 17. jaanuaril avatakse Tartus Lõunakeskuses Eesti kolmas Apple Premium Reseller (APR) esinduskauplus.

IM Arvutid tegevjuhi Jaanus Treilmanni sõnul on Apple Premium Reselleri kontseptsioon see, mis teeb Apple’i kauplustest midagi enamat kui tehnikapoed. “Apple Premium Reseller müügisalongi kontseptsioon järgib pisimaski detailis Apple’i rahvusvahelisi standardeid teenindusele, toodetele ja ka poedisainile,” ütles Treilmann. “Neis on suurem tootevalik ning sisekujundus erineb teistest Apple’i tooteid edasimüüvatest kauplustest. APRi kontseptsiooniga poe avamine on mitme aasta pikkune protsess ja nõuab palju eeltööd, et Eestisse sellise tasemega müügisalonge üldse rajada saaks.”

Treilmanni sõnul langes uue poe asukoha valik Lõunakeskuse kasuks, kuna see on lõunaeestlaste jaoks mugavas asupaigas. “Hea ligipääsetavus on meie jaoks oluline, sest Tallinna müügisalongide kogemusest näeme, et inimesed eelistavad just silmapaistva disaini ning laiema toote- ja teenustevalikuga APR esinduskauplusi,” rääkis ta.

Uus Lõunakeskuse salong avatakse laupäeva hommikul kell 10.

IM Arvutid on Eestis suurim Apple'i edasimüüja ja olnud Apple'i partner alates 1993. aastast. IM Arvutitel on Eestis praegu neli müügisalongi, kolm Tallinnas (Solarise keskus, Kristiine keskus, Endla tn 69) ning laupäeval avatav müügisalong Tartus (Lõunakeskus). Lisaks on müügisalongid Riias ja Vilniuses. Peale toodete müümise tegeletakse ka Apple’i tehnika hooldusega.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara