Milder: kohaliku brändiga lihtsam siseneda

Baltika Grupi juht Meeis Milder kiitis Sangari otsust osta Rootsi rõivatootja.

"Ma kindlasti arvan, et see on Sangari jaoks väga oluline tehing. Tundes tublisid Sangari omanikke on ilmselt tehtud kaalutletud ja mõistlik otsus Sangari jaoks," ütles Milder tehingut kommenteerides. Ta avaldas lootust, et konkurent saab tehingu abil omale korraliku turu ja korraliku kasvu ning kõik plaanid realiseeruvad.

Sangari omandatud ettevõte ja bränd Oscar of Sweden ei olnud Milderile tuttav, mistõttu ei osanud ta kommenteerida, kui mõistlik või kasumlik oli Rootsi perefirmat osta. Küll aga oli ta veendunud, et Sangar tegi endale piisavalt kasuliku tehingu.

Skandinaavia turu olukorda laiemalt ei soostunud Milder samuti kommenteerima, märkides, et kõik sõltub konkreetsest tehingust. Baltika ise müüb praegu Soome, kuhu nad poode ei ole viimasel ajal ehitanud. Küll aga on ettevõte müünud varem nii Soome kui ka Rootsi ja mõlemal turul on neil ka poode olnud

"Ma ei tea kahjuks Rootsi särgibrändi võimalustest väga palju, aga selgelt on nendele turgudele lihtsam siseneda läbi kohaliku tuntud märgi, kui hakata mingit Eesti märki sinna viima," viitas Milder Sangarile avanenud võimalusele saada parem ligipääs Skandinaavia, Hollandi, Inglismaa, USA ja Kanada turgudele.


Osale arutelus

  • Tanel Raig, Kadri Põlendik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara