Maxima: tegime hiljuti Soomega sarnase hinnaalanduse

Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktori Ty Lehtmäe sõnul alandasid nemad möödunud aasta suvel ligi 500 ostetuima toote hindu kuni 30 protsenti.

„Esimese asjana on oluline märkida, et Maxima on sarnase hinnalangetuse juba üsna värskelt teinud, kui eelmisel suvel alandasime nii toiduainete kui ka kodukaupade hindu enam kui 500 ostetuima toote puhul,“ ütles Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe. Ta lisas, et keskmiselt oli ostetuimate igapäevatoodete puhul hindade langus 15 protsenti, kuid mõne toote puhul alandasid nad hindu kuni 30 protsenti.

Lehtmäe sõnul jälgivad nad pidevalt seda, et võimaluse avanedes langetada hindu veel suurema nimekirja ulatuses.

„Kui rääkida Soomest, siis võrreldes Soome jaekaubandussektoriga on Eestis vastav turg toiminud juba aastaid väga tugeva hinnasurve tingimustes, mis tähendab ka märgatavalt madalamaid marginale,“ selgitas Lehtmäe Soomes toimuvat.

Lehtmäe hinnangul on täna keeruline prognoosida seda, kuidas Soomes toimuv võib mõjutada Eesti jaekaubandussektorit. Kuid ta usub, et suuremates kogustes toidukaupade ostmine Eestis on jätkuvalt tarbijate jaoks soodsam.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Rahva Raamat otsib HULGIMÜÜGI TURUNDUSJUHTI

Rahva Raamat AS

02. märts 2018

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara