Prisma: võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu

Prisma Peremarket soovib olla soodsaima ostukorviga jaekett ja tegevjuhi Janne Lihavaineni sõnul võrdlevad nad igapäevaselt sadade toodete hindu ning vajadusel teevad ka muudatusi.

„Hinnamuutused S-grupi kauplustes Soomes on tavapärane reageerimine muutuvale turuolukorrale,“ ütles Prisma tegevdirektor Janne Lihavainen. Tema sõnul tekkis Soomes vajadus teha korraga suurem muudatus, kuna konkurentsiolukord on sealsel turul suhteliselt kiiresti muutunud.

Lihavaineni sõnul on ka Eesti jaekaubandusturul äärmiselt tihe konkurents ja see sunnib meid väga pingsalt jälgima meie hinnataset. „Võrdleme igapäevaselt sadade toodete hindu turul ning vajadusel teeme muudatusi,“ ütles Prisma tegevdirektor.

Nii nagu Soome Prismade lubadus, on ka Prisma Peremarketi lubadus oma klientidele olla soodsaima ostukorviga jaekett turul ning ettevõte teeb igapäevaselt tööd selle nimel, et seda lubadust täita ja turu hinnaliider olla.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara