Rimi: soovime kindlustada Säästumarketi hinnaliidri positsiooni

Rimi Eesti Food teatas, et alandasid ligi 1100 Säästumarketi toote hindu kuni 34%, millega soovivad nad kindlustada keti hinnaliidri positsiooni turul.

„Käesoleval hinna alandamisel ei ole mingit pistmist Soome Prisma otsusega. See on meie majas juba pikemalt planeeritud ettevõtmisega, mille eesmärk on kindlustada Säästumarketi kui hinnaliidri positsioon turul,“ ütles Rimi Eesti Food kommunikatsioonispetsialist Katrin Bats.

“Meie soov on klientidele vastu tulla ja pakkuda neile populaarsemaid toiduaineid odavamalt kogu aeg, ka kampaaniatevälisel ajal,” ütles Säästumarketi formaadijuht Jelena Koginova. Ta lisas, et hindade langusest hoolimata jätkab Säästumarket kampaaniatega, mis ei ole sarnase suunitlusega odavpoodide seas mujal Euroopas üldjuhul levinud.

Koginova sõnul tegi Säästumarket eelmise aasta kevadel oma klientide seas küsitluse, milliste kaupade hinda oleks vajalik langetada. Küsitluse järgi on inimesed enim huvitatud igapäevaste toidukaupade hinna soodsamaks muutmisest.

Rimi kommunikatsioonispetsialist ei usu, et Soome toidukaupade hinnalangus Eesti jaekaubandust üldiselt oluliselt mõjutaks. “Eestisse kaubareisile tulnud põhjanaabrid ostavad siiski enamasti alkoholi, mis on Soomes tublisti kallim ning Eestist saavad nad ka väga soodsa hinnaga Kalevi maiustusi,” rääkis Bats.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara