ETK turundusdirektor läheb Tamrosse

Alates märtsist läheb ETK turundusdirektor Andres Lember tööle ravimite hulgimüügiettevõttesse Tamro Baltic.

Lember asub märtsikuust tööle Tamro Balticsi turundus- ja kommunikatsioonijuhina ning ta usub, et Baltimaade juhtiva ravimimüüja kolme riigi ettevõtete turundus- ja kommunikatsioonitegevuste strateegiline juhtimine toob ta tööellu põnevamad ülesandeid rohkemgi kui jaekaubandus. "Üks Eesti paremaid tippjuhte on mulle õpetanud lihtsa, kuid geniaalse eesmärgi: olla oma valdkonna parim," ütles Lember. Ta kinnitas, et selle ambitsiooni võtab ta kaasa ka uude ametisse – Tarmo turundus peab olema Eesti, Läti ja Leedu ravimiäris parim.

"Eesti suurima jaekaubanduse grupi turunduse juhtimine on pakkunud palju huvitavaid projekte ja mõnusat pinget. See on olnud minu jaoks väga suurt loomisrõõmu andev aeg," rääkis Lember. Tal on hea meel selle üle, et tehtud töö tulemuslikkust kinnitavad ka ETK Grupi äritulemused. "Oleme jätkuvalt turuliidrid ning suutnud teravas konkurentsiolukorras oma turuosa koguni kasvatada. Samuti kasvas eelmisel aastal ETK Grupi kauplusest tehtavate ostude arv, samal ajal kui makrotrendid ja uuringud näitavad, et poes käiakse keskmiselt harvem kui mõni aasta tagasi (ja ostetakse korraga rohkem). Lojaalsusprogramm kasvab samuti ja tublit tulemust teevad ka ETK kampaaniad."

Andres Lember töötas ETK turundusdirektorina 2 aastat. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara