Selveri uus kommunikatsioonijuht on Erkki Erilaid

Alates veebruarist juhib Selveri sise- ja väliskommunikatsiooni Erkki Erilaid.

„Tänavu keskendub Selver oma klientide teeninduskvaliteedi ja töötajate heaolu tõstmisele, sortimendi laiendamisele ning innovaatiliste lahenduste rakendamisele ja nendes valdkondades toimuvaga tahame hoida meediavahendusel kursis ka laiemat hulka inimesi,“ rääkis Erilaid käesoleva aasta kommunikatsiooni arenguplaane.  Ta lisas, et Selver soovib rohkem meedias kaasa rääkida majandust ja tarbimist puudutavatel teemadel.

Enne Selverisse tööle asumist tegeles Erilaid eraettevõtjana kommunikatsioonivaldkonnas ning varem 10 aastat Maxima Eesti kommunikatsioonijuhina.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara