Hili Properties omandas Lätis üheksa jaemüügikompleksi

Hili Ventures kinnisvaraga tegelev tütarfirma Hili Properties omandas Lätis üheksa jaemüügikompleksi, millega lisandus ettevõtte rahvusvahelisse kinnisvaraportfelli 18 500 ruutmeetrit jaemüügipinda. Üheksa kompleksi kogupindala küündib 27 000 ruutmeetrini.

Hili Properties omab ja haldab rendipindu Lätis, Leedus, Eestis ja Maltal. Ettevõte keskendub äripindadele ja omab kontoriruume peamistes ettevõtluse piirkondades. Firmale kuuluvates hoonetes asuvad ka McDonald’s restoranid. McDonald’s restoranid kuuluvad Premier Capital omandusse, mis on teine Hili Ventures tütarettevõte.

Jaemüügikeskused majutavad kuni 30 regionaalset ja kohalikku üürnikku ning pakuvad rendipindu vahemikus 950 kuni 4150 ruutmeetrit. Enamik ruumidest on 100% hõivatud. Viis kompleksi asuvad Riia võtmepiirkondades, kaks Läti suuruselt teises linnas Daugavpilsis ning üks Tukumsi ja Aizkraukle linnas. Tukumsi linnas asub tööstuspark, kuhu kuuluvad suured laohooned, milles hoiustatakse majapidamistooteid, aiandustehnikat, tööriistu ja väikesemõõdulisi ehitusmaterjale.

Komplekside teised ankurrentnikud on supermarketid ja Baltikumis ning Põhja-Euroopas tuntud kiirtoidu ketid. Teised jaemüügiga tegelevad ettevõtted – apteegid, tervise- ja delikatesspoed, pangad ning kindlustusettevõtted – paiknevad supermarketite kõrval ja kasutavad eraldi sissepääsu või pood-poes kontseptsiooni.

“See tehing panustab Hili Properties kinnisvaraportfelli mitmekesisusse ja laiendab ettevõtte haaret Balti regioonis,” ütles Hili Properties juhataja Margrith Lutschg-Emmenegger. “See on meie jaoks suur võimalus. Omandatud kinnisvaral on suur potentsiaal ning investeeringud aitavad seda realiseerida.“

Hili Properties juhtkonnas on rahvusvaheliselt kogenud spetsialistid, kes soovivad maksimeerida iga kinnisvara kasutegurit ja kasumipotentsiaali rentnikele. Kinnisvaraettevõttel on aastakümnete pikkune kogemus kinnisvaraarenduse, ümberpositsioneerimise ja juhtimise valdkonnas. Ettevõte otsib pidevalt võimalusi, et kasvatada oma kinnisvaraportfelli väärtust ning leida uusi arendusi Euroopa arenevatel turgudel.

Kinnisvaraettevõtte Hili Properties omab arendusi Maltast kuni Baltikumini, mille hulka kuuluvad hinnatud asupaikadega ärikvartalid, jaemüügikompleksid peatänavatel ning kinnisvara, milles paiknevad McDonald’s restoranid.

Hili Properties juhtkonnas on kogenud finants- ja kinnisvaraspetsialistid ning ettevõte strateegiline eesmärk on laiendada oma tegevust ja arendada kinnisvaraturge Euroopa võtmelinnades.

Hili Properties  on Hili Ventures kinnisvaraga tegelev tütarettevõte, mille peakorter asub Maltal. Hili Ventures on tegev õli-, gaasi-, logistika-, tehnika- ja tehnoloogiavaldkondades ning teeb koostööd McDonald’s restoraniketi ja Apple’iga kolme tütarettevõte kaudu. Hili Ventures kontorid asuvad 12 riigis, kus töötab ühtekoku 3800 inimest. Ettevõtte partnered on CMA CGM, Hoffmann, Tranter, Terberg, IBM, Cisco, Microsoft, NCR, Lenovo ja teised globaalsed brändid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara