Stockmann: toidu osas arvestame kohaliku nõudlusega

Stockmanni müügigrupijuht Hille Nurme ütles, et toidu ostuprotsess on neil kõige kiirem ja paindlikum ning seal nad arvestavad kohaliku nõudlusega.

Stockmanni müügigrupijuht Hille Nurme rääkis, et Stockmanni kaubamajja ostetakse enamus rõivaid ja tarbekaupu läbi Soome asuva ostukontori. „Kohalikud sisseostjad on meil Tallinnas toidu, kosmeetika ja elektroonika alal,“ rääkis ta. Lisades, et nendel aladel on ka ostuprotsess kõige kiirem ja paindlikum, kus nad saavad arvestada just konkreetse turu nõudlusega.

Nurme ütles, et nende jaoks on väga tähtis toodete kvaliteet, tarnekindlus ja erilisus. Nad valmistavad omatoodangut gurmee ja liha/kala osakondade jaoks ning nendes osakondades moodustab omatoodete osakaal ligikaudu 75%.

Stockmannis kogutakse kõik saadetud pakkumised kokku ning üle nädala vaadatakse need läbi. Seejärel tehakse otsus ning teavitatakse sellest ka pakkujat. „Me ostame kaupu ligikaudu 400 ettevõtte käest,“ ütles Nurme. Lisades, et enamus firmade sortiment tuleb neile läbi hulgimüügifirmade.

„Meil on üks toidukaupade sisseostja, kellel on meeskonnas veel 8 erinevate ülesannetega assistenti,“ ütles Nurme.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara