Strateegiline abimees igale juhile

Raamat „50 edumudelit“ koondab endasse mudelite raudvara, millest enamik tugineb laialt tuntud ja tunnustatud ning ajahambale hästi vastu pidanud populaarsetele strateegiatele.

Raamatus on mudelid tabavalt ja lühidalt lahti seletatud ning iga mudelit illustreerib näitlik skeem, mis aitab küsimusi ja nende lahendamise põhimõtteid visualiseerida.
Iga päev tuleb meil vastu võtta pisikesi otsuseid. Kuid nende kohal kõrguvad ka veel keerulisemad küsimused: kuidas motiveerida oma meeskonda? kuidas töötada tõhusamalt? või mis on õieti see pika saba mudel, millest alailma räägitakse? Mudelid aitavad luua süsteemi ja selle abil keerulist olukorda lihtsustada. Need aitavad müra seest välja selekteerida, mis on oluline, ja sellele keskenduda. Mikael Krogeruse ja Roman Tschäppeleri raamatust leiab nii Pareto printsiibi, mis väidab, et 20% firma klientidest toovad 80% tulu, kui ka pika saba mudeli, mis näitab, et äri kandub sinna, kus ühetaolisuse asemel valitseb mitmekesisus. Turulünkade mudel aitab välja selgitada häid turunišše. Lisaks kohtute selliste tuntud põhimõtetega nagu Pareto printsiip ja vangi dilemma, ning leiate eest Warren Buffeti ajaplaneerimise meetodi.
See raamat on ideaalne abiline paindlikule mõtlejale. Mudelid ei paku valmis, standardiseeritud lahendusi, nagu võiks ehk esmapilgul arvata. Vastupidi, need ärgitavad mõtlema, et paremini mõista ennast ja teisi ning teha õigeid valikuid.

Turundusspetsialist Hando Sinisalu soovitab: „Seda raamatut võib lugeda ikka ja jälle, uuesti ja uuesti. Ja kui olete olukorras, kus ei suuda otsustada, leiab raamatust kindlasti abi.“

Tutvu raamatuga

SIIN.

Osale arutelus

  • Signe Rummo

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara