Kaubamaja pingutab ihaldusväärse tööandja tiitli nimel

Kaubamaja juhatuse liige Erkki Laugus rääkis, et nad pingutavad ihaldusväärse tööandja tiitli nimel ning see, et nad on kõrgelt hinnatud on nende jaoks suur kompliment ja nad on selle eest väga tänulikud.

Kaubamaja paneb suurt rõhku töötate koolitustele, pakuvad paindlikku tööaega ning teevad pidevalt tööd maailmas hästi toimivate personalipraktikatega ja kannavad need enda keskkonda üle. „Arvestame töötajate soovidega ning ettepanekutega ja usume siiralt, et koostöö on kõige alus,“ rääkis Laugus. Tema hinnangul on kindlasti ka olulised ettevõtte sisesed karjäärivõimalused, mis Kaubamajas juba ettevõtte suuruse tõttu on oluliselt laiemad, kui näiteks mõnes tublis väikeettevõttes.

Lauguse sõnul näitas CV keskuse uuring, et kaubandus või teenindusvaldkonna töötamine ei ole sama atraktiivne kui töö tehnoloogiaettevõttes või finantssektoris. „Kindlasti mõjutav vastajate eelistusi sektori keskmine palgatase, kuid kaubanduses töötamine pakub väga erinevaid ja põnevaid võimalusi eneseteostuseks,“ rääkis Laugus. Kaubamajas töötavad inimesed väärtustavad kõrgelt klienditeenindusest saadud suhtlemisoskusi, mis on asendamatud nii ärialases suhtlemises kui ka isiklikus elus.

„Kui täna räägitakse palju toodete disainist ja tootmise rollist majandusest, siis sama olulised on ka müügioskused, et õiged kaubad õigel ajal tarbijateni jõuaksid,“ sõnas Laugus. Lisaks on Kaubamajas peale klienditeeninduse veel palju erinevaid valdkondi: turundus, kaupade sisseost, sortimendi kujundamine, logistika jne.

Kaubamaja oli CV Keskuse ihaldusväärsemate tööandjate TOP100 tabelis 16. kohal. 
 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara