Statoil lisas esimesena igale tankurile makseterminali

Statoil Fuel & Retail Eesti AS varustas esimese täisteenindusjaamade operaatorina Eestis kõik oma kütusetankurid makseautomaatidega, pakkudes nüüdsest klientidele võimalust maksta kütuse eest poodi sisenemata.

“See on väga oluline muudatus aega hindavale kliendile, kes soovib võimalikult kiiresti kütusepaaki tankida. Pakume nüüdsest lisavõimalust maksta ostetud kütuse eest tankuri juures poodi sisenemata sarnaselt nagu Statoil 1-2-3 automaatjaamades,” ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS-i mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Miguri sõnul kiirendab makseautomaatide kasutusele võtmine kõikides Statoili täisteenindusjaamades klientide teenindamist. “Kiirustavad kliendid saavad tankuri juures ära maksta ja kohe edasi sõita, vabastades kohta järgmisele autole, need aga, kes soovivad lisaks kütusele osta kohvi, hot dogi või värskelt küpsetatud saiakesed, saavad auto parkida ette nähtud kohale ning maksta juba poes kõikide ostude eest korraga,” selgitas Migur. 

“Täisteenindusjaamade makseautomaatides saab Statoil EXTRA lojaalsusprogrammiga liidetud kaarti kasutades samuti lojaalsusprogrammiga kaasnevaid soodustusi kütusele – selleks peavad kliendid Statoil EXTRA kaardi sisestama makseautomaati enne maksekaarti,” lisas Migur.

Statoil Fuel & Retail Eesti AS on juhtiv mootorikütuste ja esmatarbekaupade jaemüüja kokku 46 teenindusjaama ja kuue Statoil 1-2-3 automaatjaamaga. Statoil Fuel & Retail Eesti AS on 27% turuosaga Eesti mootorikütuste jaeturu liider. Ettevõttes töötab üle 550 inimese, neist ligi 500 teenindajat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara