Autor: Maarit Eerme • 5. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

5 peamist põhjust, miks Passwordil osaleda

Aasta Turundussündmuseni Password 2015 on jäänud vähem kui 1 kuu. Osalejate nimekirjas on juba üle 300 inimese. Viimane aeg oleks ennast kirja panna!

Et otsustamine lihtsamaks teha, toome välja 5 peamist põhjust, miks Passwordil osaleda.

1) Kuula eksperte ja mõtle kaasa äri digitaliseerumise teemal. Õpi, kuidas hoida kliente digitaalkanalis, kui konkurent on vaid ühe kliki kaugusel. Kuidas pakkuda sarnast kliendikogemust nii offline kui online?

2) Saad teada, kuidas ergutada oma organisatsioonis loovust ja juhtida loovisikutest koosnevat tiimi. Kuidas juhtida oma organisatsioonis digitaalset innovatsiooni?

3) Oskad paremini valmistuda tulevikuks. Password annab hea ülevaate sellest, kuidas tehnoloogia muudab turundust ja millisteks arenguteks Eesti turul peaks iga turundaja valmis olema.

4) Passwordil saad ülevaate Eesti aasta parimatest töödest turunduse, meedia ja PR valdkonnas. Passwordi gala pakub lisaks ka veel kõrgetasemelist meelelahutust - lisaks turunduse superstaaridele saab näha ka muusik-superstaare Karl-Erik Taukarit ja Liis Lemsalu.

5) Kohal on üle 500 turundusvaldkonna tegija. Suhtle, värskenda vanu ja sõlmi uusi tutvusi. Vaheta uudiseid. Lepi kokku ärikohtumisi või sõlmi mõni diil juba kohapeal!

Passwordi kavaga saab tutvuda ja ennast kirja panna siin: PASSWORD 2015 KAVA

Osalemiseks pole vaja teha muud, kui täita PASSWORD 2015 REGISTREERIMISVORM

Kohtume 25. – 26. märtsil Saku Suurhallis aasta turundussündmusel PASSWORD 2015!

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757