Peetri alevik saab uue kaubandus- ja vabaajakeskuse

4. veebruaril teatas kinnisvaraettevõte Compakt Kinnisvara, et alustab uue keskuse rajamist Peetri alevikku, läbirääkimised potentsiaalsete rentnikega on alanud.

Peetri alevik on plahvatusliku kiirusega kasvav ja arenev elukeskkond Rae vallas. Olles Tallinna südalinnast vaid viie minutilise autosõidu kaugusele, on tegu jätkuva kasvupotensiaaliga, atraktiivse elu- ja arenduspiirkonnaga.

Peetri aleviku keskpunktiks on välja kujunenud Peetri kooli ja lasteaeda ümbritsev ala, Küti tee ja Pargi tee ristmiku ümber. Nõudlus piirkonnas individuaalselt ja perekondlikult vaba aja veetmise võimaluste, sportimise, tervishoiu, toitumise ning erinevate igapäevaste teenuste järgi on kõrge ning selleks puuduvad täna vajalikud rajatised. Sellest vajadusest lähtuvalt alustab Compakt Kinnisvara 2015 aastal Peetri Keskuse rajamist.

Keskuse hoone koondab endasse täispikkuses neljarealise ujula koos lastebasseini, saunakeskuse ja mullivannidega, tennisekeskuse, jõu-, fitnessi- ja rühmatreeningute saalid, kohaliku toidukaupluse, kogupere restorani, perearsti kabineti, apteegi jne. Hoone kogumaht on ca 8000m2.

Peetri spordi- ja vabaaja keskuse planeeritav valmimisaeg on 2016 aastal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara