Tridens kaotas Jim Beami ja Courvoisieri esindusõiguse Eestis

Alates 1. märtsist 2015 muutusid kaubamärkide Jim Beam ja Courvoisier ametlikud esindusõigused Eestis. Seni Tridensi portfelli kuulunud tooteid esindab nüüdsest ametlikult Baltikumi juhtiva veini ja kange alkoholi hulgimüüja Amber Bverages Grupi esindaja Eestis, SPI Distribution (Estonia) OÜ.

Eelmisel aastal Jim Beami ja Suntory grupi ühinemisel tekkinud BeamSuntory Inc. initsiatiiv oli koondada kogu Baltikumi hulgimüük ühe ettevõtte alla. Nii liikusid Jim Beam ja Courvoisier SPI portfelli ka Lätis ja Leedus. BeamSuntory, mahtudelt kolmas alkoholitootja maailmas, soovis omada usaldusväärset koostööpartnerit kogu Baltikumis, kellega müüki veelgi kasvatada.

SPI Group, mille peakorter asub Luksemburgis ning on tegev 168 turul. SPI Group on üks maailma juhtivaid veini ja kange alkoholiga tegelevaid ettevõtteid, olles nii tootja, müüja kui ka hulgimüüja enam kui 380 erinevale kaubamärgile. Eestis esindab gruppi SPI Distribution (Estonia) OÜ.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara