Erootikakaubamaja Hotlips teeb veebis juba pool käibest

Hotlips
Hotlips omanik Timo Majuri

Balti riikide suurima e-erootikakaubamaja Hotlips omanik Timo Majuri ütles Äripäeva teemaveebile kaubandus.ee, et juba ligi pool ettevõtte käibest tuleb veebimüügist.

"Päevas saadame välja 100 pakki ning keskmine ost on 25 eurot," ütles Majuri. Sortimendis on neil 10 000 erinevat toodet ning veebis on väljas 7800 toodet. "Kõike ei ole mõtet veebimüüki panna, kuna see ei pruugi piisavalt raha sisse tuua," lisas Majuri.

Balti riikide suurimal erootikakaubamajal Hotlips on 1200 ruutmeetrit kauplusepinda ning 800 ruutmeetrit laopinda.

Läbi Eesti erootikakaubamaja on hakanud Hotlipsi tooteid teiima ka soomlased. 10% müügist läheb praegu Soome. Aga lisaks Eesti Hotlipsile kuulub Majurile ka samas vallas tegutsev Soomes registreeritud firma Hl-Property oy (ehk hotlips.fi), mis müüb tooteid ainult Soome turul. Sellel ettevõttel on oma hulgiladu Helsingis ning veebimüük on 2,5 miljonit eurot ja muu müük 0,5 miljonit eurot.

Vaata videost, kui suur oli Hotlipsi möödunud aasta käive, millised trendid on erootikakaubanduses, kas nad teevad ka sihituid pakkumisi ning kui palju nad panustavad reklaami, et veebikauplust tutvustada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara