Soomlased sooritavad järjest enam oste e-poodides

Viimase viie aastaga on Soome e-kaubandus kasvanud ligi viiendiku võrra ning möödunud aastal tõid soomlased e-poodidele sisse 10,5 miljardit eurot, kirjutab Tarbija24.

Soome naised eelistavad veebipoodidest järjest enam osta riideid, raamatuid, mänge ja rongipileteid, samal ajal kui mehed kulutavad oma raha hasartmängudele, riietele ja DVD-dele, vahendab Yle Uutiset. Enim on suurenenud veebipoodide kaudu alkoholi ostmine, mis viie aastaga on praktiliselt viiekordistunud.

«Mugavus, hind ja lai valikuvõimalus on põhjused, miks inimesed eelistavad veebipoode kasutada,» sõnas uuringufirma TSN Gallup arendusjuht Ville Wikström. Soomes on e-kaubanduse alast statistikat kogutud alates 2010. aastast kvartalipõhiselt 11 500 soomlase tarbimisharjumuste alusel.

Loe pikemalt  Tarbija24.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara