Tamro Eesti tegevjuhina alustas Janno Kurg

Baltimaade juhiva ravimimüüja Tamro Baltics meeskonnaga liitus Janno Kurg, asudes Tamro Eesti OÜ hulgimüügidirektori ja ettevõtte tegevjuhi kohale.

Tamro Eesti OÜ juhatuse liikmena võtab Janno Kurg üle tegevjuhi rolli Tiina Kadakult, kes jätkab oma enam kui 22 aasta pikkust karjääri Tamros põhifookusega valdkonna regulatsioonide ja seadusandluse arendamisel.

Kurg hakkab hulgimüügidirektorina vastutama müügi-, ostu- ja logistikafunktsioonide juhtimise eest Eestis. „Taoline struktuurimuudatus võimaldab suurendada fookust kohalikule Eesti turule ning iseloomustab Tamro Balticsi arengut, mille eesmärk on olla  klientidele igal turul võimalikult lähedal, säiltades samal ajal Baltimaade ülesest tegevusest tulenevat oskusteavet ja efektiivsust,“ ütles Tamro Balticsi tegevjuht Leon Jankelevitsh.

Jankelevitshi sõnul juurutab Tamro Baltics analoogse hulgimüügi struktuuri ka Lätis ja Leedus, kus hulgimüügidirektoritena asuvad ametisse vastavalt Natalja Resetnyak ja Dainius Serafimas.

Kurel on aastatepikkune kogemus erinevatel juhtivatel ametikohtadel mitmetes rahvusvahelistes ettevõtetes. Viimased 4 aastat ta on töötanud müügidirektorina Eesti ühes suurimas toiduainetööstuses – ta on vastutanud Orkla kontserni kuuluvate AS Kalevi ja AS Põltsamaa Felixi äritegevuse eest.

Kalevi ja Põltsamaa Felixi müügidirektori positsiooni võtab üle Tarmo Virkus, kes enne oli Kalevis operatsioonide direktor.

Janno Kurg omab magistrikraadi tööstustehnoloogias ja ärijuhtimises Tallinna Tehnikaülikoolist alates 2003.a, ta on omandanud EMBA kraadi Estonian Business School’is 2007. aastal ja Stockholm School of Economics (põhiaine finantsjuhtimine) 2011.aastal.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara