Ehituse ABC astus Eesti Puitmajaliidu liikmeks

Puidu populaarsus sundis Ehituse ABC Eesti Puitmajadeliidu liikmeks astuma, sest materjali müük on aastast aastasse kasvanud ja liitu kuulumine annab neile eelise turgu paremini tunda.

Ehituse ABC on üks vanimaid ehitusmaterjalikaupluste kette Eestis. Ehituse ABC turundusdirektori Urmas Truusa sõnul ehitatakse puidust aina rohkem: “Materjali müük on aastast aastasse kasvanud. Eestlane armastab puitu.”

“Puit, mida müüme, on kodumaine, muud materjalid võtame otse tehastest ja vahendatud kaupa on väga vähe,” ütleb Truusa. See annab ettevõttele eelise pakkuda uusi innovaatilisi tooteid ja ka paremat hinda.

Majatootjatele soovitakse pakkuda just selliseid ehitusmaterjale, mida saab kiiremini paigaldada.

Truusa ennustab, et lähiaastatel on kasvamas klientide huvi suurema viimistlusastmega tehasemaja vastu. “Kui jätame kõrvale hinna, siis mis veel teeb majatootja konkurentsivõimeliseks, on aeg ja innovatiivsed ehituses kasutatud materjalid.”

Truusa loodab, et Puitmajaliitu kuulumine annab materjalimüüjale eelise tunda paremini turgu ja jagada oma teadmisi. “Kui teame, millised on majatootjate vajadused, saame omalt poolt teha kõik, et meie kaubavalik ühtiks nende nõudmistega.”

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara