Dune London tähistas esimest tegevusaastat

Möödunud reedel, 27. märtsil, tähistas Dune London oma esimest tegevusaastat tutvustades kevad-suvist kollektsiooni ning ettevõtte omaniku sõnul võib aastaga rahule jääda.

NL Balticsi juht Evelin Salu-Tammearu sõnul võib esimese aastaga rahule jääda, sest kõik on läinud hetkel plaanipäraselt ning märtsi alguses avati juba kolmas kauplus Riias. „Usun, et niššikauplustel on elu lihtsam, kuna multibränd kauplused pakuvad kõik suhteliselt sarnast kaubavalikut ja seetõttu on neil ka keerulisem tegutseda,“ kommenteerides kingakaupluste kahjumeid Salu-Tammearu. Tema sõnul on ettevõtte järgmine loogiline samm liikuda edasi Leedu turule, kuid ennem vaatavad ära, kuidas hakkab Lätis minema. „Dune Londoni kauplus tuleb ehk ka Tartusse, kuid sellest on veel vara rääkida, sest keskused alles laienevad.“ 

Dune Londoni jaoks töötab hästi sotsiaalmeedia ning moe ajakirjad. „Osad kliendid tulevad meile ka koos ajakirjaga ning soovivad saada konkreetset toodet,“ ütles Salu-Tammearu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara