Autor: Kaubandus.ee • 31. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse Eesti silmapaistvaimat tegu E-kaubanduses

Esimest korda Eestis ootab E-kaubanduse Liit silmapaistvaid ja e-kaubandust edendanud tublisid tegijaid kandideerima tiitlile “E-tegu 2014.”

Tunnustuse vääriliseks võib saada ükskõik milline e-kaubandusega seotud ettevõtmine, mis 2014. aastal leidis innovaatilise lahenduse või andis olulise panuse Eesti e-kaubanduse arengusse.

E-tegu 2014” auhinna saaja vastab ühele või mitmele tingimusele:

- rakendanud innovaatilisi ideid e-kaubanduses

- panustanud märkimisväärselt e-kaubanduse arendamisse- teinud tulemuslikku tööd e-kaubanduse väärtustamiseks ühiskonnas- saavutanud tähelepanuväärse müügikäibe kasvu- viinud Eesti e-kaubanduse maailmakaardile

Ootame kandideerima nii eraisikuid kui organisatsioone, suuri ja väikeseid tegijaid, kelle tegu jäi silma uudse, moodsa või erakordsena. Peame oluliseks, et võrdselt saaks osaleda kõik e-kaubandusega otseselt või kaudselt seotud ettevõtmised, kus mõõdupuuks pole investeeringumaht, vaid idee kandvus ja teostus.

Anna ennast ise üles või läkita just Sulle sümpaatsena tunduv e-tegu meile vabas vormis aadressile: [email protected], hiljemalt 12. aprilliks 2015.

Pane kirja:

- isiku või organisatsiooni nimi, tegevusvaldkond ja kontaktandmed

- e-kaubanduse teo tutvustus koos olukorra kirjeldusega enne tegu, mis motiveeris muudatusi tegema ja milliseid tulemusi saavutati- kuidas tagatakse muutuste, uuenduste või parenduste jätkusuutlikkus

Finaali pääsevad 5 parimat “E-tegu 2014” laureaati, kes valitakse rahvahääletuse ja žürii otsuse tulemusel. Rahvahääletus viiakse läbi 13.-21. aprillil 2015 küsitluskeskkonnas: http://goo.gl/HaAPol. Žürii koguneb ja langetab otsuse 22. aprillil 2015.

Žüriisse kuuluvad:

Peep Kuld, ON24 AS

Silver Hage, Siison OÜMaarja Martin, Pakendikeskus ASSigne Kõiv, Eesti E-kaubanduse LiitMaarit Eerme, Kaubandus.ee

Aasta kõnekaim e-tegu selgitatakse välja rahvahääletuse tulemusel liidu suursündmusel “E-kaubanduse Aastakonverents 2015,” mis toimub 29. aprillil 2015 Tallink Spa & Conference Hotel’is.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757