Baltika müük kasvas 3%

Baltika teatas, et märtsis kasvas müük võrreldes möödunud aasta sama ajaga 3% ning esimeses kvartalis 1%.

Baltika märtsi konsolideeritud müügitulu ulatus 4 072 000 euroni, suurenedes eelmise aasta sama perioodi jätkuvate tegevusvaldkondade müügituluga võrreldes 3%.

Baltika märtsi jaemüük suurenes Baltikumis 2%, seal hulgas kasvas Leedus 10% ja Lätis 2% ning vähenes Eestis 2%. Venemaa jaemüük vähenes 48% võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Kohalikus valuutas mõõdetuna vähenesid müügid Venemaal 32%. Müügipind Venemaal vähenes samal perioodil 25%. Baltika konsolideeritud jaemüük märtsis oli 3 427 000 eurot, vähenedes eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 7%.

Hulgimüük kasvas eelmise aasta märtsiga võrreldes üle kahe korra, s.o 117%, e-poe müük suurenes ligi neli korda, s.o 291%.

Kolme kuu kokkuvõttes ulatusid müügitulud 12 317 000 euroni, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 1%. Jaemüük oli kokku 10 449 000 eurot (-6%), sealhulgas kasvas müük Baltikumis 1%. Samal perioodil vähenes grupi keskmine jaemüügipind 3%. Hulgimüük oli 1 603 000 eurot (+69%) ja e-poe müük 250 000 eurot (+225%).

Seoses Baltika Ukraina jaemüügi äri ümberkorraldamisega ja sealse ettevõtte müügiga (leping sõlmiti 29. aprillil 2014), kajastatakse Ukraina tütarettevõtte müüke lõpetatud tegevusvaldkonnana.

 

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara