Autor: Maarit Eerme • 2. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viimsi keskuses peeti sarikapidu

Viimsi keskuses peeti sarikapidu
Foto: Andras Kralla
Haabneeme kerkivas Viimsi Keskuses peeti täna sarikapidu, millega tänati ehitajaid ja tutvustati hoones väärika positsiooni saanud rändrahnu. Keskus, mille põhiüürnikeks on Selver ja My Fitness spordiklubi, avatakse külastajatele juba augustikuus.

Enne pärja pidulikku allatoomist ütles Tallinna Kaubamaja Kinnisvara AS juht Peeter Kütt, et keskus on valmimas kiirelt ja kvaliteetselt. “Tänase sarikapeoga ütleme tänusõnad ehitajatele, kelle töö tulemusena valmib piirkonna suurim kaubandus- ja meelelahutuskeskus,” sõnas Kütt. “Koostöö on meeldivalt sujunud ka vallavalitsuse ja kohalike elanikega, kellelt oleme keskuse arendamiseks saanud vajalikku tagasisidet.”

"Viimsi Keskuse ehitus on kulgenud tempokalt, lähtudes algusest peale eesmärgiks seatud 10-kuulisest valmimistähtajast. Tegemist on väljakutsega, mis nõuab nii ehitajalt kui teistelt partneritelt palju pühendumist ja oskusi," kinnitas Nordecon AS juhatuse liige Erkki Suurorg. "On näha, et kõik osapooled teevad väga head koostööd, et see 15 000 ruutmeetrine keskus koos 300 parkimiskohaga valmiks õigeks ajaks."

Selveri keti juhi Kristi Lombi sõnul rajatakse Viimsi kaubanduskeskusesse sealne suurim ja parima valikuga toidupood. “Hüpermarketi rikkalikust sortimendist ei puudu meie oma köögi hõrgutised, värsked kulinaariatooted ning gurmeeosakond,” rääkis Lomp. “Kaupluse avarat, 3500-ruutmeetrist müügisaali jääb aga ainukordsena Eestis ilmestama 22-meetrise ümbermõõduga rändrahn."

Lisaks Selverile avavad Viimsi Keskuses uksed kauplused Sportland, Apollo, GoldTime, XS Mänguasjad, Pro Optika, Biomarket, Koduekstra, Apotheka, veinipood Kruger ning lemmikloomapood Urr ja Nurr. Toiduelamusi pakuvad BabyBack, CHI, Silk Suhi, New York Pizza, Hesburger, Subway ning kaks võluvat aatriumikohvikut - Mademoiselle ja Onu Eskimo Jäätisekohvik. Viimsi spordisõbrad saavad edaspidi trenni teha uues MyFitnessi spordiklubis, lisaks on võimalik piljardit ja bowlingut mängida Kuulsaalis, mille teeb eriliseks nende põnev mängumaa pere noorimatele liikmetele.

Viimsi Keskus rajatakse Tallinna Kaubamaja Kinnisvarale kuuluvale 2,3-hektarilisele kinnistule, mis asub Randvere tee ja Rohuneeme tee ristumiskoha kõrval.

 

Foto: Andras Kralla
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757