Amazon tuli välja kodudesse kleebitavate tellimisnuppudega

Veebikaubamaja Amazon tuli välja kodudesse kleebitavate bränditud majapidamistoodete tellimisnuppudega, kus ühe nupuvajutusega tehakse tellimus ja kaup tuuakse koju.  

Amazon Dash nupul on korduvkasutatav liim ja konks. Mille võib kleepida või riputada enda jaoks sobivasse kohta näiteks kööki, sauna, pesuruumi või sinna, kus klient kasutab enda lemmik tooteid. Kui klient näeb, et toode hakkab lõppema, siis vajutate lihtsalt nupule ja Amazon toimetab kauba kohale, et klient ei peaks ise viimasel minutil kauplusesse jooksma.

Kõik nupud on bränditud ning klient saab valida enda lemmik brändiga nupu.

Kuidas see töötab?

Kleebitavat tellimisnuppu on lihtne paigaldada. klient peab laskma nutitelefoni Amazon app'il ühenduda kodu wifi võrguga, valima välja tooted, mida soovitakse tellida, kui Dash nupule vajutatakse. Pärast ühendamist piisab ainult ühe korra nupule vajutamisest, et teha automaatne tellimus. Amazon saadab tellimuse teate ka nutitelefonile, kus saab siis tellimusest loobuda või seda muuta. Tellimust saab esitada ainult üks kord, kuni tellimus on täidetud. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara