Maxima avas Ahtmes keti 74. kaupluse

Neljapäeval avati Ahtme Keskuses Maxima jaeketi 74. kauplusena uus Maxima XX supermarket, 1900 ruutmeetri suuruse müügisaaliga kaupluse rajamisega luuakse kokku ligikaudu 90 uut töökohta.

“Ahtme Maxima avamisega kasvab Kohtla-Järve ja Jõhvi piirkonnas asuvate XX formaadi supermarketite arv kolmeni ja Maxima kaupluste koguarv seitsme poeni,” lausus Maxima Eesti tegevdirektor Vaidotas Pacesa.

Pacesa sõnul on Maxima XX supermarket logistiliselt väga mugavas asukohas ning Ahtme ja lähipiirkonna elanikele hästi sobilik. “Ahtme keskuse Maxima XX on rajatud lähtuvalt meie supermarketite kontseptsioonist, pakkudes avaras müügisaalis kliendile laia valikut toidu- ja tööstuskaupu.”

Maxima investeeris supermarketi rajamisse kokku ligikaudu 700 000 eurot, kaupluse avamisega luuakse kokku ligi 90 uut töökohta.

Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov lausus kaupluse avamisel, et uus kauplus on oodatud nii Ahtme linnaosa kui ka naabruses oleva Jõhvi elanike poolt. “Linna seisukohalt on veel eriti tervitatav asjaolu, et kaupluse rajamisega luuakse siia juurde ka töökohti kohalikele inimestele,” lisas Solovjov.

Ahtme kaupluse avasid sümboolse lindilõikamisega poe direktor Tamara Tverdova ja Kohtla-Järve linnapea Jevgeni Solovjov, kauplusehoone õnnistas sisse Kohtla-Järve Issanda Muutmise kiriku munkpreester Dionissi.

Ahtme keskuses asuva Maxima XX supermarketi müügisaali pindala on ligi 1900 ruutmeetrit. Kaupluse sortiment küünib enam kui 30 000 erineva tooteni.

Ahtme Maxima XX on kaubandusketi kolmas supermarket Kohtla-Järve ja Jõhvi piirkonnas. Kogu Eestis on Maximal koos avatava kauplusega kokku 74 poodi. Ettevõttes töötab kokku üle 4000 inimese.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara