Rimi pani tervislikele toodetele õunamärgi

Rimides on nüüdsest paljud tervislikud tooted kergesti ülesleitavad, kuna nende toodete hinnasildile on paigutatud õunamärk ning kiri „Rimi toitumisnõustaja soovitab.“ Õunamärgi andmisel on muuhulgas arvestatud Tervise Arengu Instituudi poolt välja töötatud Eesti toitumis- ja toidusoovitusi.

„Esialgu valis meie toitumisnõustaja Katri Merisalu välja 70 toodet, mis said hinnasildile õunamärgi, edaspidi kindlasti nende toodete valik muutub ja laieneb,“ sõnas Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja. „Õunamärgiga tähistatud toiduainetes ei ole osaliselt hüdrogeenitud rasvu, välistatud on ka teatud sünteetilised toiduvärvid ja antioksüdandid, maitsetugevdajad ning kunstlikud säilitus- ja magusained. Ühtlasi on õunamärk samuti neil toodetel, millel on minimaalne soolasisaldus ning mis ei sisalda palmiõli, kuna selle tootmine on keskkonda kurnav tegevus. Loodan, et õunamärk juhatab meie kliendid tervislikuma eluviisi juurde,“ lisas Andrija Lilleoja.

„Tasakaalustatud toitumine ning kehakaalu normis hoidmine on üks peamisi hea elukvaliteedi alustalasid,“ lausus Rimi toitumisnõustaja ning toidublogija Katri Merisalu. „Tervislikust toitumisest räägitakse ja kirjutatakse tänapäeval väga palju, kuid poelettide vahel on ikkagi päris keeruline just seda õiget valikut teha, kuna tootevalik on suur ning iga pakendi põhjalik uurimine oleks ajakulukas tegevus. Rimides on nüüd tänu õunamärgile lihtsam pista ostukorvi tervislik toidukraam, mis aitab tasakaalustatult toituda.“

Õunamärgi on näiteks saanud Eesti Pagari Jassi seemneleib, Veski Mati 8-viljahelbed kliidega, Kalevi Bitter 70% tume šokolaad, erinevad puu- ja köögiviljad ning kala- ja lihatooted. Õunamärgiga tooteid leiab ka Rimi Talupoe valikust.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara