Cherry sai omad vitsad kiirest kasvust

Cherry
Cherry sai oma vitsad kiirest kasvust ütles Cherry Media juht Priit Tomp

Cherry kasvas 2012 aastal kaks korda ning probleemid said lahendatud Hiina meetodiga. Ettevõtte asutaja Priit Tombi sõnul lõhkus see ära kõikvõimalikud protsessid ning kaks järgnevat aastat tegid nad köögipoolt korda, et saaks edasi kasvada.

Vaata videost, mis on Hiina meetod ja mida räägib Cherry Media asutaja ja juht Priit Tomp kaupade pikast tarneajast, kui palju annab neil veel kasvada ning mis on nende tuleviku plaanid.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara