ERPLY ja Elisa alustasid Soomes koostööd

Äritarkvara firma ERPLY sõlmis partnerluslepingu telekommunikatsiooniettevõttega Elisa, mille kohaselt hakkab Elisa Soome turul edasi müüma ERPLY kassalahendust Elisa Kassa nime all.

“Elisa Kassaga on võimalik teha äri mis tahes seadmel, millel on olemas traadita internetiühendus ja veebibrauser. Teenusel on madal kuutasu, mis teeb sellest ideaalse  kassa- ja laosüsteemi väikestele ettevõtetele," rääkis Elisa kliendisuhte lahenduste asepresident Anssi Okkonen. Ta lisas, et lahendus võimaldab ühtset raporteerimist reaalajas ning müügitehingute jälgimist olenemata asukohast, mis lubab edukalt kasutada seda  ka suurematel jaemüügikettidel ning frantsiisiettevõtetel.

“ERPLYt luues oli meil visioon pakkuda kohalikule turule maailmaklassi tarkvara, mis aitaks paremini konkureerida rahvusvahelisel turul. Nüüd, kus alustasime koostööd Elisaga on suurepärane näha, kuidas meie visioonist on saamas reaalsus,” ütles ERPLY asutaja ja tegevjuht Kristjan Hiiemaa.

ERPLY tegeleb äritarkvara ja kassasüsteemide arendamise ja müügiga. ERPLY lahendusi kasutavad kokku üle 150 000 ettevõtte Eestis, Suurbritannias, USAs, Austraalias, Taanis ja mujal.

Elisa teenindab Põhjamaades ligikaudu kaht miljonit klienti ja pakub laia valikut erinevaid mobiili- ja andmesideteenuseid. Elisa keskendub eraklientidele ja ettevõtetele suunatud IKT- ja võrguteenuste arendamisele. Elisa ja juhtiv globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa käive oli 2014. aastal 1,54 miljardit eurot ja töötajaid 4100.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara