Lidl on säästlike soomlaste ostueelistustes jätkuvalt kõrgel kohal

Kuigi Soome juhtivad supermarketi ketid on viimasel ajal omatoodete hindu alla lasknud, hoiab säästlike soomlaste ostueelistustes jätkuvalt esikohta hoopis Saksa päritolu Lidl, kirjutab tarbija24.postimees.ee.

Yle hinnavõrdluse kohaselt hoiab eelmise aastaga võrreldes Lidlist ostev soomlane ostukorvi pealt kokku viis eurot, samal ajal kui S Groupi kaupluse Rainbow toodete ostja säästab 49 eurot ja Kesko Pirkka toodete ostja 24 eurot.

"Me oleme hindasid saanud langetada seetõttu, et oleme suutnud oluliselt muudelt kuludelt kokku hoida," selgitas Ilkka Alarotu, S Group'i tootejuht.  "Püüame hoida hindasid nii madalal kui võimalik, kuid meie eesmärgiks ei ole võistelda Lidliga, kuna me soovime pakkuda võimalikult laia tootevalikut," lisas ta.

Kuigi Soome jaemüügiketid teevad pingutusi kohaliku turuosa suurendamiseks, ei paista neist olevat vastast Lidlile. "Me vähendame oma hindasid, kui see peaks vajalikuks osutuma, selle üle otsustavad turumuutused," sõnas Soome Lidli juht Timo Hansio.

Loe pikemalt tarbija24.postimees.ee

 

 

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara