Cherry sulgeb Rotermanni kaupade väljastuspunkti

Cherry otsustas, et nad sulgevad Rotermanni kaupade väljastuspunkti ning alates 22.06 teenindavad Cherry klientide pakkide väljastamise osas Omniva pakiautomaadid ja kuller ning peagi ka postkontorid. 

Cherry põhjendas enda infokirjas, et nad sulgevad Rotermanni aatriumis asuva Cherry väljastuspunkti, sest selle asukoht on klientidele ebamugav, parkimine kallis, seal on pikad järjekorrad ning kauba kättesaamise aeg toimub piiratud aegadel.

Sellest lähtuvalt on nad otsustanud teha alates 22.06 tihedamat koostööd Omnivaga, kes pakub Cherryst ostetud kaupade transpordiks pakiautomaadi erihinda. Cherry lubab, et kaupade tagastamine 14 päeva jooksul on alati tasuta.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara