Piletilevi tahab hakata müüma praamipileteid

Kultuurisündmuste piletite edasimüüja Piletilevi soovib siseneda transpordipiletite müügi ärisse.

Ettevõtte juhi Jaanus Beilmanni sõnul saaks Piletilevi ligi 20aastast kogemust kultuurisündmuste piletite müügisüsteemi arendamisel edukalt rakendada ka transpordipiletite äris.

Beilmanni sõnul otsib Tallinna Sadam, kes hakkab 2016. aasta sügisest haldama praamipiletite veebipoodi, praegu sobivat IT-lahendust. “Oleme teinud Tallinna Sadamale ettepaneku, et Piletilevi soovib osaleda praamipiletite müügilahenduse pakkumisel. Tänast praamipiletite müügisüsteemi kasutajasõbralikkust annab korralikult parandada. Oleme veendunud, et sadam säästaks sel moel mitmesaja tuhande eurose kulutuse pealt, mis tuleks teha täiesti uue korralikult toimiva veebipoelahenduse loomiseks, või ka olemasoleva parendamiseks,” ütles Beilmann pressiteate vahendusel.

See muudaks tema sõnul praamipiletite soetamise kättesaadavamaks ka näiteks lähiriikide turistidele.

Piletilevi müügisüsteemi ja veebilahenduste kaudu müüdi 2014. aastal 2,5 miljonit piletit. Suuremateks kasutajateks on Vanemuine, Pimedate Ööde Filmifestival, Eesti Jalgpalliliit, Eesti Pärimusmuusikakeskus, Positivus festival, hokiklubi Riia Dünamo ja teised.

Piletilevi veebipoe igakuine kasutatavus küündib 650 000 külastuseni. Balti riikidest on Piletilevil 413 müügipunkti, millel on aastas üle 15 miljoni kasutaja.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara