Coca-Cola Plazas avati Põhjamaade suurim kinopood

Forum Cinemas avas oma suurimas kinos, Tallinna Coca-Cola Plazas 260-ruutmeetrise müügisaaliga snäkipoe “Suhkrusüda”, mille investeering ulatub ligi 150 000 euroni.

Forum Cinemase tegevjuht Kristjan Kongo ütles kinopoe avamisel, et ümberehituse eesmärk on pakkuda oma klientidele senisest ulatuslikumat valikut nii jookidest kui suupistetest. “Muutsime Coca-Cola Plaza snäkipoe senisest palju avaramaks, mugavamaks ning tooted klientidele käepärasemaks. Poe mitmekesine valik on Põhjamaade võrdluses üks parimaid,” lausus Kongo.

Poes on üle 100 erineva sordi komme, nii soolast kui magusat popcorni ning mitmeid teisi suupisteid alates pähklitest kuni peekonimaitselise snäkini. Lähiajal on kinopoel plaanis valikut veelgi suurendada ning pakkuda kohapeal värskelt küpsetatud soolase ja karamellise popcorni kõrvale ka teisi põnevaid uusi maitseid.

“Kliendid hindavad kinoskäigus üha rohkem ka lisateenuste nagu suupistete, joogi kvaliteeti ja valikuvõimalust. Soovime kinokülastuse muuta oma klientidele mõnusamaks ning juba lähikuudel suurendame vastavatud poes snäkkide valikut veelgi. Usun, et kõik kliendid sõltumata elustiilist või maitseeelistustest leiavad meie poest head ja paremat filminautimise kõrvale,” selgitas tegevjuht uut kontseptsiooni.

Pidulikul avamisüritusel alustas Leedu tuntud grafitikunstnik Saulius Gudelevicius suurejoonelise 3D seinadekoratsiooni maalimist, mis valmib järgmise nädala keskpaigaks.

Forum Cinemas investeeris uuenenud 260 ruutmeetri suurusesse snäkipoodi ligi 150 000 eurot.

Forum Cinemas AS on Eesti suurim kinode operaator, kelle kinodeks on Tallinnas Coca-Cola Plaza, Tartus Ekraan ja Narvas kino Astri. Sel kevadel täitus Forum Cinemase 22 tegutsemisaasta, 2001. aastal avati suurim kino Coca-Cola Plaza Tallinnas. Alates 2013 aasta maist kuulub Forum Cinemas Põhjamaade suurimasse kinoketti Nordic Cinema Group.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara