Pärnus avatakse Ülejõe mini-Rimi

10. juunil kell 12.00 avatakse Pärnus Jannseni 3 Ülejõe mini-Rimi, kus müügipinda 600m² ning sortimendis ligi 5000 toodet.

„Ülejõe mini-Rimi on Eestis juba üheteistkümnes ning oma kontseptsioonilt on mini-Rimid suurte marketite hubasemad ja kompaktsemad variandid. Mini-Rimid sobivad neile, kes tahavad olulised esmatarbe- ja toidukaubad kätte saada kiiresti,“ sõnas Rimi turundus-ja kommunikatsioonijuht Andrija Lilleoja.

„Lisaks Ülejõe mini-Rimile on meil Pärnus töösolevaid plaane veel,“ märkis Rimi Eesti juht Anders Torell. „Hetkel kavandame täiesti uue Rimi kaupluse ehitamist Pikale tänavale, käimas on projekteerimistööd ning ehitusega plaanime alustada järgmisel aastal.“

Rimi Eesti Food AS kauplused kuuluvad Rootsi kapitalil põhineva Rimi Baltic AB kaupluste hulka. Kokku on Rimi Baltic AB-l kolmes Balti riigis 235 kauplust, sealhulgas 40 hüpermarketit (neist 13 Eestis), 64 supermarketit (neist 22 Eestis), 133 odavmüügikauplust (neist 49 Säästumarketit Eestis).  Rimi pakub Eestis tööd ligi 2700 inimesele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara