Autor: Maarit Eerme • 11. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

R-Kioski omanikku tunnustati rahvusvahelise liidriauhinnaga

AS R-Kiosk Estonia Norra emafirma Reitan Convenience AS tegevjuht ja omanik Magnus Reitan nimetati NACS Insight’i poolt Euroopa kioskiäri valdkonna Aasta Liidriks.

Käesolev auhind omistatakse liidritele, kes näitavad üles rahvusvaheliselt suurepäraseid tulemusi ja see antakse üle assotsiatsiooni NACS (rahvusvaheline mootorikütuse- ja mugavuskaubanduse asssotsiatsioon) iga-aastasel koosviibimisel.

“Olen seda auhinda saades väga tänulik ja uhke. Ettevõtmine, mis sai alguse Norra väikesest perefirmast, on täna tunnustatud ühena juhtivatest ettevõtetest Euroopa mugavuskaubanduse ja tänavatoidu turul," ütles Retain Convenience’i tegevjuht Magnus Reitan.

Ta lisas, et auhind annab tunnistust meie läbikäidud tee pikkusest ja see ei oleks olnud võimalik ilma meie suurepäraste frantsiisivõtjate, klienditeenindajate ja kogu personali toeta nii Eestis kui ka teistes riikides.

Oma 2400 müügikohaga on Reitan Convenience kasvanud Euroopa suuruselt teiseks mugavuspoodide ketiks. Ettevõtte brändidel on turuliidri positsioonid Põhja- ja Baltimaades. Eelmisel aastal oli ettevõtte käive oli 1,7 miljardit eurot ja selles töötas 16 000 inimest.  Eestis on enam kui 100 müügikohaga  R-Kiosk mugavuskaubanduse turu liider ja suurim tänavatoidu pakkuja.

Euroopa kioski- ehk mugavuskaubanduse tulevikku vormides

Žürii liikmed nentisid, et Reitan näitab oma liidrivõimeid üles mitme riigi kioskiäris, sealhulgas Eestis. Tema juhendamisel jätkab Reitan Convenience võtmerolli etendamist Euroopa mugavuskaubanduse tuleviku kujundamisel, kohanedes edukalt dramaatiliste muutustega tarbijate ostuharjumustes ja mõistes mugavuskaupluste rolli tarbijate kiiresti ja pidevalt muutuvate vajaduste rahuldamisel.

“Mul on väga hea meel, et auhinna võitis just Magnus Reitan kes on elav näide sellest, miks see auhind üldse olemas on. See on tunnustus, et edu ei sõltu pelgalt Reitan Convenience’i sarnastest innovaatilistest ettevõtetest vaid ka neid juhtivate inimeste energiast, julgest sihikindlusest ja inspiratsioonist,” ütles NACS Insighti tegevdirektor Dan Munford.

Mis on NACS?

NACS asutati 14. augustil 1961. aastal Ameerika Ühendriikides kui rahvuslik mugavuskaubanduse assotsiatsioon (National Association of Convenience Stores ). Tänaseks on tegemist rahvusvahelise kaubandusühendusega, mis esindab enam kui 2200 jaemüügi ettevõtet ja 1600 tarnijat. NACSi liikmesettevõtted tegutsevad ülemaailmselt pea 50 riigis. Liikmete huvidest lähtuva organisatsioonina juhib NACSi 32 inimesest koosnev nõukogu mille esimees on Stephen D. Loehr ettevõttest Kwik Trip, Inc.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757