Mustamäel avati uus Maxima XX

Maxima Eesti avas iseteeninduskassadega Vilde teel Mustamäe turu kõrval nn endise Kännu Kuke kompleksis kauplusteketi seitsmenda Maxima XX supermarketi Tallinnas.

“Täielikult renoveeritud ruumides tööd alustav Maxima XX pakub meie klientidele oluliselt laiemat valikut kaupu ja teenuseid kui varem samas piirkonnas töötanud Maxima X,” ütles Maxima Eesti peadirektor Vaidotas Pacesa. “Usume, et uus kauplus ja kõrvalasuv turg moodustavad ühtse keskuse, mis on igapäevaostude sooritamise kohaks nii Vilde tee ja Sõpruse puiestee elanikele kui ka kõikidele teistele peredele Mustamäelt ja Nõmmelt.”

Maxima XX sortiment küünib enam kui 20 000 erineva tooteni. Lisaks tavakassadele on uues kaupluses ka iseteeninduskassad, kus saab maksta nii kaardiga kui sularahas. Kaupluse hoones alustavad tööd ka apteek ja kingsepp.

Maxima XX müügisaali suurus on ligikaudu 1700 ruutmeetrit ja selle esises parklas on kohti 64 autole. Uue poes alustab tööd 100 uut spetsialisti. 

Kaupluse hoone ja selle ümbruse rekonstrueerimisse investeeris Maxima Eesti ligi kolm miljonit eurot. Ehitustööde peatöövõtja oli Moodul Projekt.

Vilde tee 75/77 asuv Maxima XX on jaekaubandusketi seitsmes supermarket Tallinnas. Esimesed XX-formaadi supermarketid avati 2012. aastal Ümera ja Smuuli tänavatel, aasta hiljem lisandusid Õismäe tee 46 ning Tammsaare tee 133 kauplused. Eelmisel aastal avati samuti kaks Maxima XX supermarketit – Põhja-Tallinnas Stroomi Keskuses ja Lasnamäel Paepargi elurajoonis.

Maxima Eesti kauplusteketti kuulub kokku 74 poodi, neist 54 on X-formaadi kodukauplused, 19 XX supermarketit ning üks XXX hüpermarket Pärnus. Tallinnas avatakse esimene Maxima XXX hüpermarket tänavuse aasta lõpus, teine hüpermarket rajatakse pealinna 2016. aastal.

Maxima Eesti OÜ-s töötab ligikaudu 4000 inimest.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara