Kassapidajate põud sunnib meeleheitlikele tegudele

Kui poodidel ei ole saalitöötajate palkamisega probleeme, siis neist rohkem teenivate kassapidajate leidmisega ollakse püsti hädas, sest sobivaid inimesi Eestis pole, kirjutab Postimees.

"Kõige tõsisem tööjõupõud on meil suviti, kui inimestel tekib võimalus hooajatöödega teenida pisut rohkem kui põhitöökohal," rääkis Rimi personalijuht Kaire Tero. Rimil on kõige raskem töötajaid leida Tallinnas, Tartus ja suviti eriti Pärnus. 

Rimi viimane värbamiskampaania kutsus inimesi tööle kodulähedases kaupluses ja Tero kinnitusel enamikus piirkonnas see toimis v.a. eliitelurajoonides (Viimsi ja Tabasalu), kus lihtsat tööinimest ei leiagi. 

Kui üldrahvaliku veendumuse järgi laheneks müüjate põud kohe, kui palk oleks suurem, siis selle väitega Tero ei nõustu. "Me teame, kus meie majandus praegu on, ja see palgaraha peab ju kuskilt tulema, sest ega keegi kadedusest palka maksmata jäta," kinnitas ta.

Loe pikemalt Postimehest.

Vasta ka küsimustikule: Kas teenindajate puudust aitab leevendada....

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

8 põhjust, miks valida PilveNAV

PilveNAV on veebipõhine ja kuutasuline majandustarkvara arenevale ettevõttele, mis kasvab koos ettevõttega. Tarkvara on saadaval valmislahendusena ja taskukohase hinnaga.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara