IKEA kutsub laste surmade tõttu tagasi miljoneid kummuteid

IKEA kutsub tagasi 27 miljonit kummitit, sest need võivad kinnitusteta ümber minna ja lastele tõsiseid vigastusi tekitada.

Kergesti ümber kukkuvate kummutite tõttu on surma saanud juba kaks last.

USA tarbekaupade ohutuse komisjoni (CPSC) jaoks on kergesti ümber kukkuvad televiisorid ja mööbliesemed olnud viimastel aastatel üheks suurimaks probleemiks. Televiisorite või mööbli kukkumise tõttu saab USAs iga 24 minuti tagant laps vigastada. Iga kahe nädala tagant lõpeb õnnetus aga lapse surmaga.

CPSC ütles, et soovitab kõigil lõpetada lastele mõeldud IKEA kummutite kasutamise, mis on üle 60 sentimeetri pikad ja ei ole seina külge kinnitatud. IKEA pakub ka tasuta kinnituskomplekti, millega saab kummutid seina külge ankurdada.

Terves USAs kutsutakse tagasi kokku 27 miljonit IKEA kummutit, mis võivad ümber minna ja vigastusi tekitada.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara