Autor: Liis Ilves • 28. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETK rajab logistikakeskusse juuksuri ja spordisaali

ETK logistikadirektor Martti Lilleorg
Foto: Eiko Kink
Rae valda kerkiv Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) logistikakeskus arvestab nii turvalisuse kui mugavusega, luues meeskonnale lisaks kaasaegsele töökohale ka tervise ja välimuse eest hoolitsemise võimalusi.

Eesti Jaekaubandusorganisatsioon ETK ehitab Rae valda Soodevahe külla suurt logistikakeskust ühes peakontoriga, mille brutopind on üle 45 000 ruutmeetri. “ETK olemasolevad laod on meie kiire kasvu tõttu väikeseks jäänud,” põhjendas ETK logistikadirektor Martti Lilleorg uue logistikakeskuse vajadust.

Logistiline strateegia

ETK logistiliseks strateegiaks on erinevalt konkurentidest laos piisav kaubavaru,” rääkis Lilleorg. Tema sõnul on see taganud organisatsioonile hea tarnekindluse, mis hakkab juba liginema võimalikule maksimumile. Näiteks soovib ETK Lilleoru sõnul rohkem panustada puu- ja juurviljadega kauplemisse, mis omakorda nõuab vastavate tingimustega laopindu. “Samuti annab hea logistiline baas võimaluse senisest tugevamalt arendada privat label tootesegmente,” sõnas logistikadirektor ning lisas, et ühes laos tegutsemine parandab senise mitme lao asemel ka ettevõtte kuluefektiivsust.

Moodne ja turvaline

“Keskuse rajamisel kasutame kõige kaasaegsemat logistilist ning infotehnoloogilist know-how´d,” rääkis Lilleorg. Näiteks plaanitakse uues keskuses häälkomplekteerimise ja komplekteerimiskärude laialdasemat kasutamist.

Loe Äripäevast , millised on logistikakeskuse ehitamise suurimad väljakutsed, miks otustati teha logistikakeskusesse juuksurisalong ning kas kehv ühistranspordiliiklus saab probleemiks töötajate leidmisel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757