Autor: Kaubandus.ee • 29. juuli 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maxima Eesti kommunikatsiooni juhib Katja Ljubobratets

Foto: Äripäev
Eesti ühe juhtiva jaekaubandusketi Maxima Eesti kommunikatsioonijuhina asus tööle Katja Ljubobratets.

"Samal ajal kui püüame parendada Maxima Eesti positsiooni Eesti jaekaubandusturul, tuleb meie meeskonnal tagada ka ettevõtte areng usaldusväärse partneri ja kindla tööandjana. Seejuures võib kommunikatsioon osutuda üheks edu võtmeks," rõhutas Maxima Eesti tegevjuht Vyguntas Šapokas.

"Aitamaks kaasa Maxima Eesti eesmärkide saavutamisele, keskendun kommunikatsioonijuhina suhtlusele tarbijate ja avalikkusega, püüdes viia selle väärikale tasemele, mille aluseks on vastastikku austav, õigeaegne, lahendustele keskendunud infovahetus ning tänapäevane tehnoloogia," rääkis Katja Ljubobratets uutest tööalastest väljakutsetest. Ta lisas, et püüab saavutada uue taseme ka koostöös Maxima Eesti partneritega, kes on nagu meiegi huvitatud Eesti jaekaubandusturu ja tarbimiskultuuri arendamisest. "Erilise tähelepanuga võtan osa töötajatevahelisele suhtlusele suunatud projektidest – liidrit loob ju selle meeskond.“

Ljubobratesile annab jaksu ja motivatsiooni juurde uue ülesande vastutuse määr - ta võimalik suhtlusring koosneb sadadest tuhandest Eesti elanikust.

Katja Ljubobratets on õppinud haldusjuhtimist Tallinna Tehnikaülikoolis ning organisatsioonikäitumist Tallinna Ülikoolis. Viimase nelja ja poole aasta jooksul töötas ta Eesti juhtiva tööstuskontserni BLRT Grupp kommunikatsioonidirektorina. Eelnevalt on Katja Ljubobratets töötanud mitmetel avaliku sektori ametikohtadel, sealhulgas Riigikogus ning Tallinna linnavalitsuses. Sõltumata sellest, kuivõrd vastutusrikkal ametikohal poleks Katja Ljubobratets töötanud, on ta löönud pidevalt kaasa ühiskondlikes ametites, näiteks Tallinna Linnavolikogu liikmena ja mitme mittetulundusühingu projektides. „Loodan ka edaspidi kaasa lüüa ühiskondlikes projektides, mis on seotud laste haridusega – need pakuvad mulle nii isiklikku kui ka emalikku huvi,“ lisas Katja Ljubobratets.

 Maxima Eesti kuulub jaekaubanduskontserni Maxima Grupé, mis ühendab 525 kauplust Eestis, Lätis, Leedus, Poolas ja Bulgaarias. Eestis töötab 74 kauplust, millest 54 on Maxima X kodukauplused, 19 – Maxima XX supermarketid, üks on Maxima XXX hüpermarket. Maxima Eesti kauplustes on ligikaudu 4000 töötajat. 2014. aastal ulatus Maxima Eesti netokäive 401 miljoni euroni.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757