Anttila lõpetab tegevuse

Aastaid kahjumis olnud Anttila Eesti lõpetab tegevuse, ettevõte likvideeritakse täielikult.

Anttila ASi juhatuse liikme Tauno Tuula sõnul likvideeritakse ettevõte täielikult ja esinduse uksed pandi kinni juba eile. „Miks, on omanike küsimus. Ma ei oska seda kommenteerida,“ ütles ta Äripäevale ja lisas, et rohkem ta Anttila käekäiku kommenteerida ei soovi.

Anttila AS on olnud mitu aastat järjest väikeses kasumis. Möödunud aastal kahanes käive 7,4% ja kasum vähenes pea poole võrra. Tunamullu kahanes käive 22% ja kasum 36%. Ettevõttes töötas eelmisel aastal 29 inimest.

Märtsis sai Anttila uueks omanikuks Saksamaa investeerimisfond 4K Invest. Soome kaubanduskontsern Kesko sai kahjumis Anttila ükskuse müügi eest miljon eurot. Ettevõtte president ja tegevjuht Mikko Helander ütles ametlikus müügiteates, et tehing annab Anttila edasisele arengule hea aluse.

Anttilale kuulub 23 samanimelist kaubamaja, 8 Kodin1 kaubamaja, veebikaubamajad NetAnttila.com ja Kodin1.com ning allüksused Eestis ja Lätis, Eesti esindus asus Viljandimaal.

Loe Äripäevast, kuidas kommenteerib Hansapost Anttila lahkumist.

Osale arutelus

  • Eliisa Matsalu

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Lihtsam viis e-poe loomiseks

Müü oma tooteid kasutades Eesti suurimat pilve-põhist platvormi! Meie võimas e-poe lahendus annab sulle kõik vajalikud tööriistad ehitamaks endale sobiv e-pood.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara