Kaup24.ee omanikud plaanivad kahe aastaga käivet kahekordistada

Kaup24.ee omanik Pigu grupi 2014. aasta konsolideeritud käive oli 50 miljonit eurot ning registreeritud kasutajaid umbes miljon. Ettevõte on võtnud eesmärgiks kahe aastaga käivet kahekordistada.

Kaup24.ee kuulub Pigu gruppi koos Pigu.lt (Leedu) ja 220.lv-ga (Läti). Ettevõte on e-kaubanduse liider Leedu ja Läti rutul ning kiire kasv Eesti turul on viinud Kaup24.ee kolmandaks enimkülastatud e-poeks Eestis.

MCI Managementi omanduses oleva fondi MCI.TechVentures 1.0 investeeringud aitavad e-kaubanduse turuliidril, Pigu grupil käivet kahekordistada ning jõuda planeeritud 100 miljoni eurose käibeni järgneva paari aasta jooksul.

„Investeeringud Kesk-Euroopast võimaldavad pakkuda rohkem tooteid parema hinnaga,“ ütles Pigu.lt tegevjuht Danius Liulys. Ta lisas, et tugev e-kaubanduse ja digitaalturu kogemustega investor arenenud turgudel, nagu Saksamaa, Tšehhi, Venemaa ja Poola, aitab neil pakkuda paremat teenust ja väga konkurentsivõimelisi hindu klientidele.

Juulikuus kolis Pigu.lt oma kesklao suuremasse ja moodsasse hoonesse. Uus keskladu on 8000 ruutmeetrit ning see võimaldab ettevõttel pakkuda veel rohkem tooteid, mida tarnitakse klientideni juba järgmisel päeval. „Koos investoritega teeme otsuseid lähituleviku arengute jaoks,“ kommenteeris muudatusi Liulys.

“Pigu Grupp on juba teinud investeeringuid kasvu ja teenuste parendamisse pakkumaks kiiret ja kvaliteetset teenust klientidele. Me plaanime laiendada paljude tootegruppide valikut ning pakkuda klientidele veel paremaid hindu, kui need on praegu,” kommenteeris Kaup24.ee Eesti kontorist Ardi Kristovald.

Juuli lõpus vormistati 51% osaluse üleandmine ning nüüdsest kuulub enamusosalus MCI Managementi omanduses olevale fondile MCI.TechVentures 1.0.

MCI on erakapitalil põhinev investeeringute grupp, kes suunab investeeringuid Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni kiirelt kasvavatesse ettevõtetesse. Suurim e-kaupleja Balti riikides – Pigu.lt - on grupi viimatine investeering.

Pigu Grupp aga ei ole MCI portfoolios esimene e-kaubanduse tegija. Nad on juba investeerinud Kesk- ja Ida-Euroopa suurimasse rõivabrände müüvasse interneti kauplusesse – answear.com, Poola juhtivasse IT ja koduelektroonika tooteid müüvasse e-poodi  - morele.net ning juhtivasse Saksamaa igapäevaste lastekaupade müüjasse  - windeln.de.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara