A&G Kaubanduse AS uuendab kauplusi

6. augustil avab A&G Kaubanduse AS Rocca al Mare keskuses renoveerimise läbinud Vero Moda ja Jack&Jones'i kauplus, mis on ettevõttele teine renoveeritud kauplus käesoleval suvel. 

A&G Kaubanduse AS avab 6. augustil Rocca al Mare keskuses põhjaliku renoveerimise läbinud Vero Moda ja Jack & Jones'i kaupluse. 479 m2 pinnal avatava kaupluse müügikeskkond on täielikult uuenenud – see on valge ja avar ning põnevad mööblilahendused võimaldavad efektseid toodete väljapanekuid.

Ettevõttele on see teine renoveeritud kaupluse avamine käesoleval suvel. 16. juulil avati Eedeni keskuses uus multibrändikauplus .OBJECT, mis asendab seni keskuses tegutsenud AG kauplust. 2015. aasta teises pooles on plaanis renoveerida ja avada veel kaks kauplust.

A&G Kaubanduse'le kuuluvad lissaks Vero Moda ja Jack&Jones kauplustele ka Estpirt, .Object, AG ja AG outlet kauplused. Kokku on ettevõttel 12 kauplust.

2014. aasta suvel 100% Tartu Tarbijate Kooperatiivi poolt omastatud A&G Kaubanduse AS on Eesti turul rõivamüüjana tegutsenud 1993. aastast. A&G Kaubanduse AS-i missiooniks on tuua Eesti inimesteni Euroopas hästi tuntud rõivabrändid, pakkuda parimat ostuelamust ja teenindust ning tuua klientide ellu rahulolu ja head enesetunnet.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara