Autor: Kaubandus.ee • 11. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

E-Maxima teenindas esimesel kuuel kuul üle 12 000 peret

Tänavu veebruaris avatud Maxima veebipood E-Maxima teenindas esimese poolaastaga üle 12 000 kliendi ning keskmine ostukorv on ligi viis korda suurem.

“Esimese kuue kuu baasilt võime kindlalt öelda, et Eesti tarbija on toidu- ja esmatarbekaupade veebipoe hästi omaks võtnud,” lausus E-Maxima projektijuht Mihhail Solovjov. “Käivitasime veebipoe esimeses etapis Tallinnas ja selle lähiümbruses ning tänaseks ületab E-Maxima klientide arv juba 12 000 inimest.”

Võrreldes tavalise kaupluse ostukorvi keskmise maksumusega on E-Maxima kliendi ostukorv ligi viis korda kallim. Seejuures sisaldab keskmine tellimus keskmiselt 24 erinevat kaupa.

“Tellitud kauba sortiment on üldjoontes üsna sarnane tavalise poekülastuse ostukorviga – eelistatuimad kaubad on puu- ja juurviljad, piimatooted. Mõnevõrra rohkem soetatakse siiski lastetoite ja mähkmeid,” kirjeldas Solovjov. “Siin tuleb mängu E-Maxima mugavus – kui oled näiteks väikelapsega kodus, on veebis väga mugav ostud sooritada ja kuller toob kauba ka otse ukse taha.”

E-Maxima projektijuhi sõnul võib esimese poolaasta põhjal hinnata veebipoe käivitust edukaks ning klientide poolt hästi vastuvõetuks. “E-kaubandus ka toidu- ja esmatarbekaupade sektoris on ka Eestis selge tulevikutrend ning usume, et E-Maximat kui teerajajat saadab siin edu ja klientide usaldus,” rääkis Mihhail Solovjov.

Täna E-Maximast võimalik ööpäevaringselt tellida üle 6000 erineva Maxima poodides kõige enam nõutud toidu- ja esmatarbekauba. Tellitud kaubad toob kohale Omniva kuller Tallinnas ning Haabneeme, Harku, Iru, Laagri, Laiaküla, Loo, Maardu, Metsakasti, Miiduranna, Muuga, Peetri, Pärnamäe, Tabasalu, Viimsi, Äigrumäe ja Liivamäe asulates. E-Maximas on teiste poodidega samad hinnad ja kampaaniad.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757