River Islandi lasteosakond laieneb  Ülemiste keskusesse

Augusti viimasel nädalal avab moekaubamärk River Island oma Ülemiste keskuse kaupluses lasteosakonna.

Kauplusesse jõuavad müügile River Islandi lastekollektsioonid nii väikestele beebidele kui ka moeteadlikele teismelistele. Seni olid River Islandi lastekollektsioonide rõivad ja aksessuaarid saadaval ainult Viru Keskuse River Islandi kaupluses.

Nii nagu Viru Keskuse River Islandi lasteosakonna puhul, nii jõuab ka Ülemiste keskuse kauplusesse müügile taskukohane ja moekas valik nii moeteadlikele teismelistele kui ka väikestele beebidele. Kolmele erinevale vanuserühmale on River Islandi lastekollektsiooni disainimeeskond loonud kolm erinevat kollektsiooni – “Mini Me? kollektsioonist leiab ohtralt armsaid ja praktilisi rõivaid 0-3aastastele lastele, teismelistele mõeldud kollektsioonis “Teen? on rõivad vanusele 13+. Samuti on saadaval vahepealsele vanusele mõeldud moekas ja omanäoline valik nii rõivaid kui ka aksessuaare poistele kui ka tüdrukutele.

River Islandi lasteosakond avatakse Ülemiste keskuse River Islandi kaupluses 28. augustil.

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply veebipõhine kassa- ja laotarkvara

Erply on veebipõhine kassa- ja laotarkvara, mis on suunatud hulgimüügi, jaemüügi ja teeninduse valdkonnale. Kõik vajalik on standardlahenduses olemas ning lihtsasti juurutatav.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara