Viru Keskuse Rahva Raamatu väljapanek valiti maailma parimaks

Viru Keskuse Rahva Raamat
Viru Keskuse Rahva Raamatu väljapanek valiti maailma parimaks

Viru Keskuse Rahva Raamatus üles seatud kõmulise menuraamatu „The Girl on the Train” muljetavaldav väljapanek on saanud tunnustuse kirjastuse Penguin Random House UK korraldatud rahvusvahelisel “The Girl On the Train” väljapanekuvõistlusel – saavutades seal I koha.

Teatri- ja kostüümikunstniku kogemusega Sirly Oder on Rahva Raamatu kaupluste väljapanekujuht ning temale on see esimene rahvusvaheline tunnustus oma väljapaneku eest. „Võit oli suur üllatus, aga samas ka väga suur tunnustus, sest võistluse korraldanud Penguin Random House UK on väga mainekas kirjastus ning rahvusvahelises konkurentsis võiduga välja tulla on suur saavutus arvestades, et konkursist võtsid osa raamatukauplused üle maailma,“ ütleb Oder.

Raamat „The Girl on the Train” on psühholoogiline triller, mis on hetkel ülemaailmne bestseller ning püsinud kuude viisi raamatumüügi edetabelite tipus. Väljapaneku idee jaoks sai Oder inspiratsiooni raamatu peategelasest Rachelist, kes ei suuda eksabikaasast üle saada ja vaigistab oma valu alkoholiga. „Seepärast lisasin väljapanekusse Rahva Raamatus müügis olevaid kinketooteid, mis seostuvad alkoholiga. Need püüavad pilku ja loodetavasti tekitavad ahaa-momenti neis lugejais, kes juba teavad, millest raamatus juttu tuleb. Lisaks on kogu lugu jutustatud kolme naise seisukohast ja tahtsin selle väljapanekus esile tuua, seepärast on kesksel kohal kolme tegelase raamitud tsitaadid,” selgitab Oder.

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Kaubandust sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Tarkvara

Erply tarkvara – iga poepidaja hindamatu abimees

Mäletad, mida su ema sulle õpetas? Pese enne sööki käed, sest see on eluliselt vajalik. Kui ta õpetaks sind tarkvara valima, ütleks ta: võta Erply, sest ka see on eluliselt vajalik.

Excellent pakub laoettevõtetele terviklikku lähenemist

Pidevalt suurenevate tegevusmahtude ja keerukate tarneahelate tõttu on oluline, et ettevõtte fookus püsiks põhieesmärgil ja ei varjuks tehniliste tegevuste taha. Ettevõtte eri funktsioonide ja osakondade tegevus peab käima käsikäes, sealhulgas raamatupidamine, müük ja laohaldus. Laoarvestus peab kajastuma ka finantsnäitajates ja vastupidi. Kuidas seda lahendada, räägib Excellent Business Solutionsi vanemkonsultant Eva-Mai Saard.

Statistika

E-KAUBANDUS

Teabevara